Peste 90 de elevi cu  rezultate deosebite la învăţătură au depus cereri pentru bursele speciale de merit oferite de Consiliului Judeţean (CJ) Tulcea.

Instituţia pune la dispoziţie 30 de burse speciale de merit, în cuantum de 400 de lei lunar, elevilor merituoşi. Anul acesta, 15 burse vor ajunge la elevii din municipiu şi 15 la cei din judeţ.

„Pentru acest an şcolar, au fost depuse în termen 93 de solicitări pentru acordarea bursei speciale acordată de Consiliul Judeţean Tulcea”, au transmis reprezentanţii CJ Tulcea.

Bursele speciale de merit se acordă pe perioada anului şcolar, în baza unei cereri şi are drept obiectiv stimularea elevilor şi studenţilor născuţi în judeţ.

În urma şedinţei extraordinare din data de 9 noiembrie, CJ Tulcea a modificat componenţa comisiei de analiză a cererilor pentru acordarea bursei speciale de merit. Comisia este formată din 6 consilieri judeţeni şi un expert al Direcţiei Economice Buget Finanţe şi Administrativ – CJ Tulcea. Aceştia sunt Marian Sandu, Constantin Coca, Raluca Cacencu, Marian Jugănariu, Daniela Condratov, Ştefana Zibileanu şi Sorin Ciotirnel.

Reamintim că anul trecut 20 de elevi au beneficiat de burse speciale de merit oferite de CJ Tulcea.