Taberele din Sulina şi din Babadag şi-au deschis porţile în luna mai, la un sfert  din capacitate, cu toate acestea până în prezent doar 50 de persoane le-au trecut pragul.

Odată cu intrarea copiilor în vacanţă se pare că cererea pentru tabăra din Sulina a crescut, locurile fiind deja ocupate în proporţie de 90%. În ceea ce priveşte tabăra din Babadag, tinerii nu se îngrămădesc, fapt pentru care la Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret (DJST) Tulcea nu s-au primit cereri până în prezent. În fiecare săptămână, circa 50 de persoane sunt aşteptate în Sulina cu jocuri şi activităţi recreative.

„Primim în jur de 50 de persoane pe săptămână la tabăra din Sulina. La tabăra de la Babadag momentan nu sunt cereri, probabil nu este la fel de ofertantă. Până acum am avut puţine persoane cazate de la deschidere, în jur de 50. Momentan atât ne permitem să cazăm în condiţii de pandemie Urmează de săptămâna aceasta să ne dezmorţim, deoarece de abia acum au terminat şi copiii cu Bacalaureatul şi au luat efectiv vacanţă”, ne-a declarat directorul DJST Tulcea, Liviu Urlih.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.