Atleta Nicoleta Ciortan a participat weekend-ul trecut la competiţia Braşov Marathon, unde a reuşit să obţină medalia de aur şi de argint la proba de semimaraton de 21 km cu un timp de 2:12:08. La categoria de vârstă 40-49 de ani  sportiva s-a clasat pe locul I şi  la  open pe locul al II-lea, iar la general atleta a venit pe locul 16.

În cadrul competiţiei Braşov Marathon au participat circa 1.000 de sportivi la toate cele trei probe ale competiţiei, cros, maraton şi semimaraton.

La proba de semimaraton unde a participat sportiva noastră au luat parte nu mai puţin de 576 de concurenţi.

„Acest semimaraton a fost puţin diferit faţă de cel plat, fiind unul montan. La Tulcea nu prea avem unde să ne antrenăm pentru concursurile montane. A fost prima ediţie la care am participat. Am luat-o ca pe un antrenament de pregătire pentru următoarele competiţii care sperăm să se ţină. A fost o competiţie frumoasă care chiar mi-a plăcut. Nu am întâmpinat deloc probleme în timpul cursei. Eu mă pregătesc în general pentru plat, special pentru competiţiile montane nu m-am antrenat pentru că nu avem unde. Pentru această competiţie am făcut doar pante şi scări pe stadion sau în oraş. La această competiţie am încercat să-mi dozez efortul în funcţie de cât puteam să duc şi per total a fost bine”, ne-a declarat sportiva legitimată în cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Danubiu Tulcea, Nicoleta Ciortan.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.