De luna viitoare, societatea Energoterm SA va începe pregătirile pentru noul sezon de încălzire. Angajaţii Energoterm vor demara  probele la rece, care se desfăşoară an de an la început de toamnă, respectiv în perioada 1-10 octombrie.

Practic, angajaţii Energoterm vor încărca traseele de distribuţie şi instalaţiile interioare ale imobilelor racordate la sistemul centralizat cu agent termic.

„Graficul de umplere al instalaţiilor va fi transmis asociaţiilor de proprietari şi afişat pe fiecare scară, pentru ca locatarii să poată urmări funcţionarea instalaţiilor interioare. Pentru realizarea acestor lucrări în condiţii de  siguranţă asociaţiile de proprietari şi persoanele fizice sunt rugate să finalizeze toate lucrările aflate în derulare pe instalaţiile interioare şi să se asigure de corecta funcţionare a acestora”, a transmis directorul Energoterm Tulcea, Răzvan Teodoru.

Primarul Ştefan Ilie spune că săptămâna viitoare va face public un studiu realizat anul acesta care conţine soluţiile de reformare în domeniul energiei termice.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.