Ieri, la Şcoala „Alexandru Ciucurencu” din Tulcea, a avut loc festivitatea de premiere a câştigătorilor Concursului de matematică ,,Viceamiral Vasile Urseanu”,  concurs dedicat elevilor de clasa a VIII-a.

Premiul întâi, cu 93 de puncte, a fost obţinut de Lavinia Alexandra Prodan de la  Şcoala Gimnazială „Nifon Bălăşescu”, premiul doi de Liana Dumitrache de la Şcoala Gimnazială „Alexandru Ciucurencu”, iar premiul trei de Mihai-Marian Moroianu de la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret”.

Au primit menţiuni elevii: Sergiu-Casian Mocanu de la Liceul Teoretic „Ion Creangă”, Raluca Macavei de la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret”, Andrei Bădescu de la Şcoala Gimnazială „Nifon Bălăşescu”, Bianca Andreea Moghilencu de la Şcoala Gimnazială „Ion Luca Caragiale”, Ioana Dumitrache de la Şcoala Gimnazială Greci, Emilia Vasile, Andrei Mihail Lungu şi Alexandra Stăneaţă de la Şcoala Gimnazială „Alexandru Ciucurencu”.

Premiul special oferit de Liga Navală Română i-a fost acordat lui Radu Andrei Mirică de la Şcoala Gimnazială „Făgăraşu-Nou”.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.